Kokeposer og vakuumposer image

Kontakt oss for pris

Kokeposer

Høy barriere som tåler +120C. Typiske produkter er roastbeef, stek i sjy, jule-, påske- og sommerskinker etc. Det er ikke nødvendig å krympe posen innen den blir varmebehandlet. Posene egner seg også for SousVideproduksjon. NB: Antall i kartong kan variere. Andre størrelser kan skaffes på bestilling.
  Varenr. Antall (per boks) Mål (Lengde × Bredde × Høyde)

Vakuumposer

Vakuumposer brukes til vakuum- og MAP-pakking av de fleste næringsmidler, også flytende. Standard som 80 my med sveis på 3 sider. Posene kan trykkes i inntil 10 farger på en eller to sider - kan også leveres med zip-lock.

NB: Antall i kartong kan variere.
Andre størrelser kan skaffes på bestilling.

  Varenr. Antall (per boks) Mål (Lengde × Bredde × Høyde)

Vakuumposer (Teksturerte)

Vakuumposer brukes til vakuum- og MAP-pakking av de fleste næringsmidler, også flytende. Standard som 80 my med sveis på 3 sider SousVide- og kokeposer brukes til koking og varmfylling av matvarer. Standard tykkelse 80 my. Gir produktene ekstra god holdbarhet. Produktene blir varmet opp i posen og har høy barriere som tåler +120C. Varmebehandlet. NB: Antall i kartong kan variere. Andre størrelser kan skaffes på bestilling.
  Varenr. Antall (per boks) Mål (Lengde × Bredde × Høyde)  
15x20RP 100 15 × 20 cm