Det hele begynte med et økende behov for eldreomsorg på 80-tallet. Det første Casy spesialiserte seg innenfor var matdistribusjonssystemer for å øke effektiviteten av matservering. Ved hjelp av regenereringsovner på hver avdeling kunne man sikre at pasientene fikk varm mat til riktig tid. Etterhvert som det ble flere hjemmeboende eldre ble det også tydelig at matdistribusjonen til hjemmet måtte endres. I et langstrakt land som Norge var det behov for både gode transportsystem og pakkemetoder. Kok-kjøl er et av disse systemene. Ved å kjøle ned maten først bevarer man holdbarhet og kvalitet samtidig som kundene får maten de vil ha, når de vil ha den. Pasienter på sykehus og eldre med dårlig matlyst fikk spise næringsrik mat når det passet for dem, ikke fordi klokken var 14. Man kan på mange måter si at Casy Catering Systems AS var med på utviklingen av de første ferdigrettene, som mange kjenner igjen som kjølte ferdigretter på butikken.

Vakuumpakking og pakking i modifisert atmosfære (MAP) er metoder som er med på ivareta produktenes holdbarhet og redusere matsvinn. Vi er lidenskapelig opptatte av å sikre kvalitet og holdbarhet ved hjelp av den beste pakkemetoden og emballasjen, med et så lite klimaavtrykk som mulig.

Casy Catering Systems AS totalleverandør av matdistribusjonssystemer, pakkemaskiner og emballasje til norsk industri og storkjøkken. Vi har hovedkontor i Asker og serviceavdeling i Vestby kommune. For å sikre en så rask utførelse av service som mulig har vi dyktige servicepartnere over hele landet.