Bærekraft

Mat er en av de viktigste ressursene vi har, men dessverre kastes over en tredjedel av all mat som produseres globalt. Dette har store miljømessige og økonomiske konsekvenser, og er en av de største utfordringene vi står overfor i dag. Emballering av mat har blitt en viktig del av løsningen på dette problemet. Ved å bruke riktig type emballasje, kan vi forlenge holdbarheten til maten og redusere matsvinn.

Det er her vi kommer inn i bildet - Casy AS er en ledende leverandør av bærekraftige og innovative pakkeløsninger som er designet for å redusere matsvinn. Våre løsninger er spesielt utviklet for å forlenge holdbarheten til maten og beskytte den mot skader og forurensning.

Vi tilbyr alt fra lufttette poser og skåler med barriere, til spesialdesignede emballasjeløsninger for forskjellige typer matvarer. Våre emballasjeprodukter er enten fullt resirkulerbare, biologisk nedbrytbare eller laget av resirkulerbare materialer. Vi jobber tett med våre kunder for å forstå deres behov og finne den beste pakkeløsningen for deres produksjon. Vi tror at en kombinasjon av innovativ teknologi og en dedikert tilnærming til bærekraftig utvikling kan bidra til å redusere matsvinn og bevare matressursene våre.

Kontakt oss i dag for å lære mer om våre pakkeløsninger for å redusere matsvinn. La oss sammen jobbe mot en mer bærekraftig fremtid for oss alle.

Historie

Casy Catering Systems AS totalleverandør av matdistribusjonssystemer, pakkemaskiner og emballasje til norsk industri og storkjøkken. Vi har hovedkontor i Asker og serviceavdeling i Vestby kommune. For å sikre en så rask utførelse av service som mulig har vi dyktige servicepartnere over hele landet.