Om oss

Velkommen til oss! Vi er lidenskapelig opptatt av å redusere matsvinn og forme en bærekraftig fremtid. Med vår ekspertise innen pakkemaskiner og matemballasje, jobber vi for å levere høykvalitets løsninger som bidrar til å bevare matens friskhet og forlenge holdbarheten.

Vårt slagord "mat pakket smart" er kjernen i vår visjon. Vi tror på kraften av smart pakking for å sikre at maten bevarer sin kvalitet, smak og næringsverdi på en så miljøvennlig måte som mulig. Gjennom vårt brede spekter av innovative pakkemaskiner og matemballasje, hjelper vi våre kunder med å oppnå akkurat det.

Våre maskiner er skreddersydd for å møte forskjellige behov, produksjoner og matvarer. Med den nyeste teknologien og presisjonsdesign, sikrer de effektivitet, hastighet og pålitelighet i pakkeprosessen. Enten det er vakuumforsegling, pakking i modifisert atmosfære, skin, flow pack eller annen spesialisert teknologi, er våre maskiner utviklet for å opprettholde matens smak og tekstur, samtidig som de reduserer svinn.

I tillegg til pakkemaskinene våre, tilbyr vi også et bredt utvalg av matemballasje som er designet med tanke på bærekraft og holdbarhet. Vi bruker materialer av høy kvalitet som sikrer optimal beskyttelse av maten og bidrar til å forlenge holdbarheten. Vi fokuserer på å minimere bruk av unødvendige ressurser og arbeider for å redusere plastavfall ved å fremme resirkulerte og gjenbrukbare alternativer.

Vi stopper ikke bare ved levering av produkter. Vi er stolte av å tilby omfattende rådgivningstjenester og service for å sikre at våre kunder får den beste pakkeløsningen for deres spesifikke behov. Vårt dedikerte team er klare til å veilede deg gjennom hele prosessen og hjelpe deg med å optimalisere pakkingen av matvarer for maksimal holdbarhet, minimalt svinn og overlegen kvalitet.

 Ved å velge oss som din partner, blir du en viktig deltaker i kampen mot matsvinn og fremme av bærekraftig emballasje. Sammen kan vi skape en verden hvor maten pakkes smart. Ta kontakt med oss i dag og opplev hvordan våre pakkemaskiner og matemballasje kan hjelpe deg med å øke produktivitet, redusere matsvinn og bidra til en bedre fremtid.

Historie

Casy Catering Systems AS totalleverandør av matdistribusjonssystemer, pakkemaskiner og emballasje til norsk industri og storkjøkken. Vi har hovedkontor i Asker og serviceavdeling i Vestby kommune. For å sikre en så rask utførelse av service som mulig har vi dyktige servicepartnere over hele landet.